hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/755_120_tickor.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 3/2017: följ med på höstvandring i Seitseminen nationalpark djupt i Birkalands skogar. Vi uppmärksammar också torskens prekära situation i Östersjön och blyhaglen som gör örnarna sjuka. En god miljönyhet är de optiska vitmedel som Åbo Akademis forskare kunnat framställa av träavfall.

En del av detta hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

30.10
Miljövänlig vedpanna i Österby Mikael Ramstedt och Anne Hall berättar om sin moderna vedpanna med effektiv förbränning.
14.11
Solen och jorden värmer Bjärkas Golf Fredrik Bergholm berättar om sina erfarenheter av jordvärme, solfångare och luft-luftvärmepumpar.
14.04
Förbundsmöte 2018 Natur och Miljös medlemmar samlas till förbundsmöte.

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Solpaneler i Maxmo

03 September 2017, 13:30 - 15:00

Är du nyfiken på hur du kan producera din egen el på sommarstugan? Nu har du en chans att se hur det fungerar i praktiken. Tore Weijola berättar om sina erfarenheter av solpaneler och en luftvärmepump som solpanelerna driver. Välkommen med och titta, ställa frågor och diskutera.

 

Fritt inträde. Anmäl dig senast 31.8.2017 här

Obs. obligatorisk förhandsanmälan pga. begränsat utrymme.

Välkommen!

 

Vad händer på en Solträff? Se vår Solsvarvideo på YouTube.Plats
Hos Tore och Sonja Weijola
Öjskat, Maxmo fastlandet
66640 Maxmo
Arrangör
Natur och Miljö r.f.