hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Viporisnon.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 1/2020  sprider vårstämning, allt från tidig islossning i ytterskärgården till spegellugna vatten och lövsprickning i innerskärgården. Vi inleder en ny serie om mat från naturen och granskar återvinningen av avlagda kläder, som nu kommer igång på allvar. 

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

13.06
Förbundskongress 2020

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Kom med i nytt klimatnätverk i Helsingfors

16.12.2019 kl. 13:15
Klimatnätverket kör igång i januari och vi träffas första gången tisdagen den 14.1 kl. 18 på Annegatan 26.

 

Engagera dig på svenska i Helsingfors! Kom med i det nya, svenskspråkiga klimatnätverket.

 

Tanken med gruppen är att skapa en mötesplats för oss som vill diskutera klimatfrågor och agera för klimatet och en hållbar framtid.

 

Planen är att vi tillsammans hittar sätt att sätta press på företag och politiker, men även delar hållbara tips i stort och smått och peppar till förändring hos både oss själva och andra.

 

Alla är välkomna, både du som just fått upp ögonen för klimatfrågan och du som har lång erfarenhet. Vi har förståelse för att alla inte kommit lika långt i sitt eget klimatarbete.

 

Gruppens arbete kommer att växa fram utifrån medlemmarnas önskemål, men grundtanken är att tillsammans kan vi göra större skillnad än var och en för sig!

 

Klimatnätverket kör igång i januari och vi träffas första gången tisdagen den 14.1 kl. 18 på Annegatan 26. Anmäld dig gärna, så att vi vet hur många som är intresserade av nätverket och hur många som kommer på plats. Vi bjuder på te och gott sällskap.

Anmälning: https://forms.gle/fFqRXUTo2FdhRZg29