hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Var koltrastbroder(1).jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 1/2020  sprider vårstämning, allt från tidig islossning i ytterskärgården till spegellugna vatten och lövsprickning i innerskärgården. Vi inleder en ny serie om mat från naturen och granskar återvinningen av avlagda kläder, som nu kommer igång på allvar. 

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

13.06
Förbundskongress 2020

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Föreningsverksamhet i coronatider

25.03.2020 kl. 13:51
Natur och Miljö följer myndigheternas rekommendationer och regeringens beslut och ställer in alla möten och evenemang åtminstone fram till den 13 april 2020.

 

Coronautbrottets påverkan i Natur och Miljös och lokalföreningarnas verksamhet

 

Natur och Miljö följer myndigheternas rekommendationer och regeringens beslut och ställer in alla möten och evenemang åtminstone fram till den 13 april 2020. Vi rekommenderar att alla lokalföreningar avvaktar också med att planera nya evenemang eller möten för de därnäst följande veckorna.

 

På grund av undantagstillstånd i samhället är det tillåtet att skjuta framåt stadgeenliga föreningsmöten, så som vårmötet. Här kan ni läsa mer om att senarelägga möten: https://www.foreningsresursen.fi/start/article-43349-72575-foreningsmoten-och-coronaviruset.

 

Rådande situation kan ha långtgående påverkan och eventuellt påverka planerna för förbundskongressen i juni. Vi meddelar så fort vi vet mera om situationen.