hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Vinter4-12.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Naturs rimfrostgnistrande vinternummer har utkommit. Läs om hur modern teknik kan användas vid naturinventeringar, dokumentering av djurlivet, för skydd av grödor mot betande gäss och som hjälpmedel för att hyra och låna istället för att ständigt köpa nya prylar. Vi rör oss också i vintrig natur, allt från östra Nyland och södra Österbotten till de krympande isarna vid Antarktis.

En del av detta hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Föreläsning om Solenergi

11 Oktober 2018, 19:00 - 20:00

Vad är skillnaden mellan solpaneler och solfångare? En hurdan värmepump passar för mitt hus? Lönar det sig att isolera mera? Är vedeldning miljövänlig? Får pelletspannan plats i källaren?


Anne Antman från Natur och Miljö presenterar exempel på hur husägare från olika delar av Svenskfinland tagit i bruk miljövänliga energilösningar i sitt hem eller sin sommarstuga. Intressanta diskussioner utlovas. Fritt inträde.


Välkommen!


Föreläsningen är ett samarbete mellan Natur och Miljö och Kyrkslätts bibliotek.

 

Tillfället är en del av Natur och Miljös kampanj Solsvar www.solsvar.fi


Plats
Kyrkslätts bibliotek
Stallbacken 2
02400 Kyrkslätt

Arrangör
Natur och Miljö r.f.