hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Sommar Stellaria.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Sommarnumret av Finlands Natur (nr 2/2019) bjuder in dig till bladlössens fascinerade värld, tipsar om hur du kan hjälpa pollinerande insekter att utföra sin viktiga uppgift och tar dig med till mindre kända pärlor i Lapplands natur. Vi slår också ett slag för biogas som drivmedel i bilar och ger vinkar om hur du kan minska ditt plastavfall.

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

Inga händelser på kommande

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Natur och Miljös stadgeenliga förbundsmöte

28 April 2019 kl. 09.00–16.00

Natur och Miljö rf ordnar förbundsmötesveckoslut 27-28.4.2019 i Pargas. Förbundsmötet hålls på idylliska Kirjais kursgård i Nagu. Vi börjar förbundsmötesveckoslutet på lördag med exkursioner, middag och trevlig samvaro. På söndag hålls stadgeenligt förbundsmöte. Välkommen!

Se mera info och anmälan här.

 


Plats
Kirjais kursgård
Sarviksvägen 29
21650 Lillandet

Arrangör
Natur och Miljö r.f.