Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Dina cookieinställningar har sparats.

Varifrån kommer maten

Varifrån kommer maten är ett tema som går in på matproduktion och miljöpåverkan. Vi lär om matens väg från jord till bord genom att besöka en lantgård på förmiddagen. Målet är att eleverna utvecklar sin förståelse för matproduktionen- och konsumtion. Vi ser på landskapet kring gården och lär om matproduktionens dåtid, nutid och framtid. I eftermiddagsprogrammet ingår hantverk och praktiskt arbete på lägergården. Dagsprogrammet ordnas i första hand för grupper på Rosvik eller Rövass lägergård.

Tidsåtgång: ca 8 timmar. Lägerskoldagen består av ett förmiddagsprogram och ett eftermiddagsprogram.

Pris: Enligt offert

Taggar