Foto: Sara Kåll-Fröjdö

Kansliansvarig (deltid)

Natur och Miljö är en prisbelönt finländsk miljöorganisation som arbetar på svenska. Vi har i 50 år samlat natur- och miljöintresserade personer till en folkrörelse som tar ställning och påverkar beslut på lokal och nationell nivå. Vi är en del av den globala miljörörelsen med nära kontakter till nordiska syskonorganisationer, ger ut tidskriften Finlands Natur och driver fyra naturskolor.

Vi anställer nu en kansliansvarig på deltid efter att vår kanslisekreterare går i pension. I vår trevliga arbetsgemenskap finns plats för en positiv och energisk person med förmåga att utöver allmänna administrativa uppgifter sköta också en del av förbundets ekonomiförvaltning. Till dina uppgifter hör bl.a. allmän städighet, skötsel av vårt medlemsregister, fakturering och hantering av inköpsfakturor.

Du bidrar till en smidig och organiserad vardag på kansliet. Du är noggrann och gillar att arbeta med människor. Du är bra på att hålla reda på flera parallella processer och att hitta lösningar på praktiska problem. Du är van att använda modern teknik och lär dig snabbt att navigera i nya program. Du organiserar självständigt ditt arbete och har behövliga kunskaper i finska och engelska.

Vi erbjuder deltidsarbete (ca 50 % av full arbetstid). Du kan påverka hur arbetstiden fördelas på veckobasis, dock huvudsakligen inom ramarna för vår kontorstid kl. 9-17 (eller 8-16, inte fastspikad). Din arbetspunkt finns på Natur och Miljös kontor i centrala Helsingfors med möjlighet till partiellt distansarbete enligt överenskommelse. Arbetsförhållandet inleds i september eller enligt överenskommelse. I våra anställningar följer vi ramavtalet mellan Palta och ERTO.

Lämna in en fritt formulerad ansökan med cv och löneanspråk senast den 5.8.2021. Ansökningar skickas per epost till rekrytering@naturochmiljo.fi.

Frågor till verksamhetsledare Camilla Sederholm 045 23700313 från och med den 26.7.2021.

Frågor? Kontakta oss!

  • Camilla Sederholm

    Verksamhetsledare

    E-postadress: camilla.sederholm (at) naturochmiljo.fi

    Telefonnummer: 045 2700 313

Taggar