Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Dina cookieinställningar har sparats.

Lupin-mariannekex

Ingredienser:

Foto: Koivunalhon luomutila
Foto: Koivunalhon luomutila

3 dl lupinmjöl

1/2 dl kokosmjöl

1 dl rörsocker

1 dl Marianne Crusc-kross

1/2 dl kakaopulver

1 tsk vanillinsocker

1 dl rapsolja

0,5 dl vatten

Gör så här:

Blanda först de torra ingredienserna och tillsätt sedan oljan under ordentlig omrörning. Tillsätt till sist vattnet.

Häll hela degen på ett bakplåtspapper och tryck eller kavla ut den.

Grädda i 175℃ grader i 15–16 minuter.

Efter att den har tagits ut ur ugnen tryck lätt på den med en kniv att få den önskade formen på bitarna.

Lösgör bitarna från varandra då de har svalnat lite. Lätta proteinpepparkakor :)

Det här är ett recept av Koivunalhon luomutila.

Taggar