Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Dina cookieinställningar har sparats.

Pyttipanna med bondböna

En enkel och fräsch vegetarisk pyttipanna med bondbönsstrimlor som serveras tillsammans med en god senap. Tid: ca 1 h. Portioner: 3-4.

Ingredienser

Foto: Beanit
Foto: Beanit

1 paket Beanit® bondbönssmulor (250 g)

1 msk olja

6 st nypotatisar

3 st färska morötter

Övriga grönsaker enligt egen smak, t.ex. sparris

1 rödlök, fin hackad

1 tsk salt

1 tsk svartpeppar, malet

½ dl vår- eller gräslök, hackad

4 msk senap (t.ex Dijon)

Gör så här

1. Skala potatis och morötter. Koka dem i lättsaltat vatten. Låt svalna och skär dem sedan i små kuber. Du kan med fördel koka grönsakerna föregående dag.

2. Hacka rödlöken.

2. Stek bondbönssmulorna knapriga i olja och tillsätt därefter potatisarna, morötterna och rödlöken samt eventuellt andra grönsaker efter smak. Krydda med salt och peppar.

3. Strimla vår- eller gräslök och strö över pyttipannan. Servera med en god senap.

Det här är ett recept av Beanit.

Taggar