Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Dina cookieinställningar har sparats.

Granola på bondbönsflingor

Tid: 30 min
Portioner: 10-15

Ingredienser:

Foto: Vilma Wahlbeck

5 dl Hippu bondbönsflingor

1,5 dl havreflingor

1 dl chiafrön

0,5 dl rapsolja

1 msk honung

1 tsk salt

Tillredning:

1. Blanda alla ingredienser i en skål.

2. Sprid ut blandningen i ett tunt lager på en ugnsplåt med bakplåtspapper.

3. Rosta i ugnen i 150 grader i ca 15–20 min tills ytan har fått en gyllenbrun färg.

4. Låt granolan svalna och strö den över yoghurten. Det går också bra att äta granolan varm.

Det här är ett recept av Vihreä Härkä.

Taggar