Bli volontär i Natur och Miljö

Vill du kämpa för ren luft, klart vatten och rik natur – och träffa andra som tänker som du? Kom med i Natur och Miljös verksamhet!

Du kan hjälpa naturen på många sätt. Bli medlem i Natur och Miljö för att visa att du står på naturens sida. Medlemskap i en miljöorganisation signalerar att det här är ett viktigt tema i vårt samhälle. Ju flera vi är, desto större inverkan har vi hos beslutsfattare.

I våra lokalföreningar runtom i Svenskfinland hittar du likasinnade och kan tillsammans med andra engagera dig för miljön. Hos oss finns också utrymme för nätverk och grupper som fokuserar på ett visst tema, till exempel klimatet, miljövänlig mat eller hållbar livsstil. Vill du träffa andra som vill lära sig mer och kanske ordna en filmkväll om klimatet? Gå ut och samla vilda ätliga växter? Eller kanske ordna en klädbytardag för att uppmärksamma klädernas stora miljöpåverkan? Ta kontakt med din lokalförening för att komma igång!

Om du inte hittar en förening på din ort kan du själv dra igång verksamhet eller bara ordna ett pop up-evenemang. Då kan du ta kontakt med vårt kansli så hjälper vi dig igång.

Klimatstrejk på riksdagshusets trappa.