om_oss/lediga_jobb
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/vagor_host.jpg
 

Kommunikatör

Natur och Miljö rekryterar en KOMMUNIKATÖR till en ny tjänst. Fast anställning på deltid (80%). Ansök senast den 20.9.2019.

Natur och Miljö är en finlandssvensk miljöorganisation som grundades år 1970. Vi idkar miljöupplysning genom kampanjer, driver fyra svenskspråkiga naturskolor, ger ut tidningen Finlands Natur och deltar i den miljöpolitiska debatten. Vi samarbetar ofta med andra organisationer kring tvåspråkiga kampanjer.

Vi rekryterar nu en kommunikatör till en ny tjänst. Kommunikatören arbetar med både intern och extern kommunikation. Du ansvarar för våra kommunikationsverktyg inkl. webbsajter, sociala medier, nyhetsbrev och epost. Det första projektet blir förnyelsen av webbsajten www.naturochmiljo.fi. Du erbjuder stödtjänster till sakkunniga och projektledare, bl.a. i hur den visuella profilen skall tillämpas och i strategisk kommunikation. Du analyserar Natur och Miljös synlighet i media och coachar volontärer och anställda som representerar förbundet.

Vi värdesätter att du

  • är positiv och inspirerande
  • kan leda dig själv och ta egna initiativ
  • har fingertoppskänsla för trender inom sociala medier
  • vill värna om naturen och främja en hållbar livsstil

Vi erbjuder inledningsvis deltidsanställning, t.ex. 80 % av full arbetstid. Anställningen inleds gärna redan i oktober. Arbetspunkten finns på kontoret i Helsingfors, men vissa uppgifter kan utföras på distans. Natur och Miljö har totalt cirka 12 anställda. I våra anställningar följer vi ramavtalet mellan PALTA och ERTO.

Frågor till verksamhetsledare Bernt Nordman, per epost eller telefon 045 2700313 (kontorstid).

Fritt formulerade ansökningar med löneanspråk skickas per e-post till Bernt Nordman, fornamn.efternamn@naturochmiljo.fi. Ansökningarna skall vara framme senast den 20.9.2019 kl 16.00.